ALTERNATIVNA POVIJEST PDF

“Alternativna historija, tom I – IV” – TKD Šahinpašić, Sarajevo ili Interliber (www. ); “Alternativna povijest – tragovima Atlantide” – Indrija, Zagreb. Alternativna povijest – Page 1 of 1. (Moderated by: syncmaster, someone91) Users browsing this forum: None, Post new topic. Wellcome! > Alternativna povijest. Alternativna historija je naziv za specifičan podžanr spekulativne fikcije, odnosno naučne fantastike čija je radnja smještena u fiktivne svjetove u kojima je.

Author: Daimuro Tygojind
Country: New Zealand
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 28 February 2007
Pages: 287
PDF File Size: 15.89 Mb
ePub File Size: 12.75 Mb
ISBN: 744-4-89229-482-9
Downloads: 13228
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozshumi

Eventualno se Joe miri s Heusmannom na osobnoj razini i potom postaje zamjenik kancelara nakon Hitlerove smrti. Priznanje koje Smith dobije inspirira Thomasa da se prijavi Odjelu za javno zdravlje za eutanaziju. James Hawkinson Gonzalo Amat.

Alternativna povijest – Croatian-English Dictionary – Glosbe

Heydrich zahtijeva Smithovu lojalnost pred Wegenerov atentat na Hitlera. The Man in the High Castle “. Molimo vas da primijetite da su to komercijalne reklame. U Reichu, SS kapetan Connolly je pod sumnjom Smitha da je organizirao napad pokreta otpora na njega i zbog putanje kojom dolazi na posao.

  FANTAISIE IMPROMPTU ANDRE JOLIVET PDF

Frank dobija zadatak da podmetne bombu u luci, gdje je general Onoda u posjeti.

Franka u filmu pogubljuje Joe u SS uniformi. Juliana uspijeva odgurnuti agenta preko ivice u njegovu smrt. Dobavljeno iz ” https: Thomas Schnauz alternaticna Evan Wright. Erik Oleson i Rick Cleveland. Smith saznaje da Heydrich priprema zamku.

Tagomi gleda sa svojom alternativnom obitelji film o nedavnom testu hidrogenske bombe na atolu Bikini. Check date values in: U japanskom San Franciscu, Juliana Crain dobija paket od sestre Trudy, da bi nedugo zatim vidjela kako je ubija japanska policija.

VIAF ID: 107966286 (Personal)

Wegener pozdravlja svoju obitelj i odlazi u Hitlerov alpski dvorac mjesto snimanja je dvorac Hohenwerfen. Smith hvata Joea kako pretura po njegovim papirima. Kad se dovoljno udaljila, Juliana spaljuje automobil i sakriva se.

Ova stranica je zadnji put izmijenjena Osupnut je kad zatekne Noriyukea u braku s alternativnom Julianom s njihovim sinom. Alternativnx Franka i Sarah nisu poznate.

Kidoa prisiljava Okamura da pusti Eda.

Alternativna historija

Ovo navodi Franka na plan da ubije japanskog krunskog princa i princezu koji dolaze u posjetu, ali na kraju odustaje od svoga plana. Ukrcava se u bus za Neutralnu Zonu da dostavi film umjesto Trudy. Smith hvata izdajnika Heydricha i prijavljuje ga Hitleru. Smith da da se Wegener uhiti. Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije. Joe proslavlja Dan Pobjede u Smithovom domu.

  LA PACHAMAMA Y EL HUMANO ZAFFARONI PDF

Epizoda je nazvana po istoimenoj pjesmikoju tijekom epizode izvodi Lini Evans s japanskim tekstom koji je ona napisala. To taji od Joea. Smith nije u stanju da ubije svoga sina kad je dobio priliku za to.

Victory in America Day. Povljest dijeli s Dixonom svoju sumnju da je Hitler mrtav. Smith pogubljuje Heydricha, ali prije toga saznaje da se netko drugi krije iza cijeloga plana. Juliana prihvata posao kod Tagomija dok nastavlja svoju potragu za odgovorima. Imenski prostori Stranica Razgovor.